Thursday, April 26, 2007




Od devetih do petih? Nisem čist ziher ...

Ko ste se začeli vsakodnevno takole spraševati, ste že na dobri poti, da ustanovite svoje podjetje. A marsikdo napačno najprej razmišlja o tem, kje bo stal fikus, kako dobro bodo opremljeni poslovni prostori? Napačen pristop. Včeraj sem v iskanju blogov o kreativnih/ medijskih agencijah odkrila en super blog z meni zelo všečnimi ilustracijami. Freelanceswitch.com je blog, namenjen vsem freelancerjem, ki se morajo prebijati skozi zakonitosti trga in se držati Darwinove zapovedi: preživijo le najmočnejši. Pametni nasveti, modri (življenjski) pogledi freelancarjev in veliko novic. Ste se mogoče vprašali kdaj, kako poskrbeti za svoj ugled na internetu in zakaj ni pametno pisati o političnih prepričanjih, vaših šefih in tem, kaj počente doma? To nas zanima, tudi če imamo svojega šefa in če nismo sami sebi svoj šef.

6 Comments:

Blogger Ivan Ž. said...

Saj to je največja past. Frilenserstvo ni 9 to 5, ampak je bolj seven eleven...

6:37 AM  
Anonymous Anonymous said...

Pismo no, zdaj bo treba pa prodati tisti lepi fikus...

6:53 AM  
Blogger Morska deklica said...

Pol bi moral met pa drugačne majčke, ne pa take s slikco od devetih do dveh :-)

5:34 AM  
Blogger maja said...

jah, to je tko za spodbudo. kao wanabe. :))

men so všeč uni ta pravi freelancerji, ki pridno delajo, dobro delajo in fullll zaslužijo, zraven jim teče še delovna doba in ne bi nič zamenjali za svojo svobodo. :)

8:39 AM  
Blogger Morska deklica said...

Ja, saj to je čar freelancerstva, maš prau - da fuuul delaš, ampak v tem noro uživaš in se počutiš svobodnega.

12:20 AM  
Anonymous Anonymous said...

Se bolje receno je frilensrstvo 24/7. Mi je smesno, kako se vecina ljdui stirktno odpravi ob treh iz sluzbe. Niti minuto kasneje.
Od kar je bil objavljen tale post pa tudi se nisem imel casa da bi prebral goraj omenjeno spletno stran :-( Toliko o frilensanju...

3:56 AM  

Post a Comment

<< Home