Wednesday, October 18, 2006

Dva blogerja "on-scene"

To je pa tako, če na srečanju slovenskih blogerjev svojemu kolegu s študija novinarstva, danes odličnemu novinarju Mladine, razlagaš, kaj ti je novega prinesel v življenje blog :-) Tudi šalo, da bi lahko imela s fantom tajno bitko, kdo bo objavil več postov na blogu. "Poraženec" bi namreč pomival posodo (Ne skrbite, s to plačo grem zagotovo v salone bele tehnike na ogled pomivalnih strojev, ker vem, kakšna usoda me čaka:-)) Torkovo popoldne sva takole z Urbanom (tokrat za prijetno spremembo s fotoaparatom pred objektivom drugega fotografa) pozirala Borutu Peterlinu, uredniku fotografije na Mladini. In še nekaj: zaradi županskih volitev bo Mladina, v kateri vas čaka obsežna reportaža o življenju slovenskih blogerjev, ta teden izšla že v petek, in ne v soboto, kot smo navajeni.

2 Comments:

Blogger bralec said...

pa ne, da je tudi Katka prestopila v belo tehniko.... En odprodaja kenune, drug najkone, tretja pa bo tomesečno plačo direkt vložla v pomivalce in multipraktike.. A?

(jutri sem po vsej verjetnostih v vaših koncih..bi lahko rekli kakšno na "kostanje in mošt".Ha?)

7:08 AM  
Blogger Morska deklica said...

Jutri lahko rečemo kakšno o barvi letošnjih kostanjev, okusih mošta (seveda tudi to, kdaj bomo to skupaj okusili), odpremo klasično debato o Canonih vs. Nikonih in seveda da ne pozabim najpomembnejše teme tega meseca: bela tehnika - prednosti določenih pomivalnih strojev, programi, popusti, prevozi ... :-) Pokliči, ko prideš v prestolnico.

11:50 AM  

Post a Comment

<< Home