Wednesday, November 22, 2006

Foto Jaz

Na spletni strani (urednik Jure Vižintin) mesečne revije Jaz, ki jo urednikujem in je namenjena vsem, ki radi v življenju odkrivajo in ga tudi uživajo, smo pripravili nov posladek. Fotogalerijo našega urednika fotografije Urbana Štebljaja. Ni izgovora, da je ne pogledate ... večkrat. Ne škodi, če tudi vsak dan :-)

11 Comments:

Blogger nadangel said...

Joj, prav veselim se tegale novega Jaza! Vso srečo z njim!

6:30 AM  
Anonymous Anonymous said...

Sem že pohvalil na urbanovem blogu.

Imam pa en predlog, sicer bolj za Vižintina. Naj zrihta RSS feed fotogalerije.

7:03 AM  
Blogger Morska deklica said...

@Nadangel: Resda smo bili vsi nekoč otroci, a Jaz, ki ga ustvarjamo tisti, ki še nimamo otrok in bo posvečen prav ljubezni do njih, je prav poseben izziv. Pa nam gre od rok in jim gre tudi od oči :-), krize pa itak morajo biti vmes (recimo to, da nimam že en teden pojma, kaj bom o otrocih napisala v uvodniku, pa takooooo jih imam rada).

7:52 AM  
Blogger Morska deklica said...

Jaka@: Vidla, ja, na Urbanovem blogu. Že čakam komentar na Jazovi strani. Tudi ta predlog je dober, tako da bo zagotovo doživel uresničitev. Si že bil kaj na snegu?

7:54 AM  
Blogger Irena said...

ce rabis kako pomoc pri pisanju uvodnika ti lahko pomagam s kako pametno :-)

8:32 AM  
Anonymous Anonymous said...

Uf, kolk se šele jaz veselim da bo tale številka v tiskarni. Imam zelo rad otroke, ampak ne moreš ga popiti kot vino ali pa ga kupit v lokalni turistični agenciji. Tako da mi manjkajo izkušnje... Kak predlog kako to rešit :-)

12:59 PM  
Blogger Morska deklica said...

@Urban: A odgovorim jaz ali odgovor prepuščam kateremu drugemu blogerju :-)?

1:41 PM  
Anonymous Anonymous said...

sem še jst hotel pristavit pisker, da druge rešitve nimata. Samo ne sme bit z brki! He he

11:06 PM  
Blogger nadangel said...

@blaž: mislim, da si dal najbolj izvirno idejo, ampak mislim, da terminsko ne gre skozi...in reality se še vedno čaka 9 mes... :)
@katka: verjamem, da boš napisala najboljši uvodnik! Včasih je lažje sanjarit o stvareh, ki jih ne poznaš in je potem tudi reč lahko boljše napisana...Go for it!

11:46 PM  
Anonymous Anonymous said...

katka, s snegom je cela beda letos. ta vikend se nic ne bo, ker sem se finančno nekaj zaplaniral, naslednji vikend pa obvezno.

2:12 AM  
Anonymous Anonymous said...

katka, feed je dejansko že rešen. Včeraj sem namreč spregledal, da so slikce objavljenu tudi na Flickrju, kjer se lahko prijavim na feed. Mogoče bi lahko Vižintin dodal povezavo do feeda na še na jazovo galerijo.

2:30 AM  

Post a Comment

<< Home