Sunday, September 10, 2006



Ronnnie ali Anuška, to je sedaj vprašanje?

Natanko pred 28 leti je mama pomivala tla svoje hiše, v dobrem namenu, saj so prihajali dnevi, ko bo mogoče potrebno na tri štiri zdaj pobrati vse in oddrveti v porodnišnico. Doma pa bi jo morala pričakati čista hiša. Na vseh štirih je vneto pomivala, ko je kar naenkrat dobila popadke. Ata sprva bodoče mame ni jemal resno, saj ga je motila pri ogledu formule 1. Bila je nedelja, prav taka, kot je danes. Pred 28 leti je bil Schumacher še deček, velika zvezda pa Ronnie Peterson. "Ali ne vidiš, da ne morem iti, ker je ravno na stezi umrl Ronnie," je oče še vedno prepričeval bodočo mamo. Popustil je le, ko mu je obljubila, da če bosta imela sina, mu bo ime Ronnie. Ampak Ronnie nikoli ni dobil svojega naslednika v Ronniju, temveč v moji prijateljici Anuški. Pa tudi formula ena je ne zanima, je namreč zavzeta navijačica nogometa.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

katka, hvala ti za tole. in hvala za čudovito darilo, rojstnodnevni zajtrk pri tiffany-ju, pa za fotke in hvala za jutranji ples. tako zgodaj že dolgo nisem plesala. na svoj rojstni dan že zelo dolgo nisem plesala. hvala za smeh. kar se pa tiče besedila, moram malce korigirati. do svojega 16. leta, natančneje do 1.5.1994 sem bila strastna navijačica formule ena. ampak brez senne ni bilo nikoli več enako...

8:50 PM  
Blogger Morska deklica said...

Avtorica se iskreno opravičuje za neljubo napako :-) Življenje si je treba narediti lepo, ja, (beri: mleko iz martini kozarcev za zajtrk zate), povabiti rojstnodnevnico na ples v na novo podarjeni majčki v čb rdeči. In lepo nam bo še naprej, obljubim :-)

4:57 AM  

Post a Comment

<< Home